Εκδηλώσεις

Θέμα: 4ο Workshop on Microsystems, Αλεξάνδρειο campus του Δι.Πα.Ε, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 διοργανώθηκε το 4ο Workshop on Microsystems στο Αλεξάνδρειο campus του Δι.Πα.Ε. από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Δρ. Παπαβασιλείου Χρήστος του Imperial College London, ενώ παρουσιάστηκαν επιπλέον έξι έγκριτες ερευνητικές εργασίες, με τη συμμετοχή της ηλεκτρονικής βιομηχανίας Semitron.

Αρχείο Φωτογραφιών

Οι φωτογραφίες σε zip.


Θέμα: Παρουσία στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019, Καρδίτσα, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 μέλη του του εργαστηρίου «Ηλεκτροκίνησης και Ηλεκτρονικών Συστημάτων Οχημάτων» με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος, κ. Θεόδωρος Κοσμάνη, παρουσίασαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Καρδίτσας, ηλεκτροκίνητες κατασκευές του εργαστηρίου. Παράλληλα, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Δήμου Καρδίτσας αλλά και δημότες για τα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκίνησης.

Αρχείο Φωτογραφιών

Οι φωτογραφίες σε zip.


Θέμα: Συμμετοχή στο 11ο P.I.C.K., Πάτρα, 14-15 Σεπτεμβρίου 2019

Κατά το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου 2019, φοιτητές-μέλη του εργαστηρίου «Ηλεκτροκίνησης και Ηλεκτρονικών Συστημάτων Οχημάτων» παραβρέθηκαν στο 11ο Patras International Circuit for Karts (P.I.C.K.), κατόπιν πρόσκλησης των διοργανωτών, παρουσιάζοντας το μοναδικό ηλεκτρικό kart της διήμερης εκδήλωσης. Μάλιστα, οι διοργανωτές τους επέτρεψαν να διανύσουν έναν τιμητικό γύρο της πίστας.

Αρχείο Φωτογραφιών

Οι φωτογραφίες σε zip.


Θέμα: Επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ποιοτικού ελέγχου T.C.L. Co.

Τη Δευτέρα 25-11-2019 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ποιοτικού ελέγχου T.C.L. Co. στα πλαίσια του μαθήματος των «μη καταστροφικών ελέγχων» και της συνεργασίας του Τμήματος με εταιρίες της ΒΙΠΕΘ. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας και τις δυνατότητές της μας ξενάγησε ο υπεύθυνος της εταιρίας κ. Ελευθέριος Αβραμίδης.

Αρχείο Φωτογραφιών

Οι φωτογραφίες σε zip.


Θέμα: Επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ

Στα πλαίσια του μαθήματος Περιβαλλοντικής Μηχανικής και συνεργασίας του Τμήματος με εταιρίες της ΒΙΠΕΘ πραγματοποιήθηκε στις 19-11-2019 επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος ΜΠΔ στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας υποδέχθηκαν και μας ξενάγησαν οι: κ. Χρήστος Στρατής, Διευθυντής εργοστασίου και κ. Δημήτριος Μέτσας, Υπεύθυνος περιβάλλοντος.

Αρχείο Φωτογραφιών

Οι φωτογραφίες σε zip.


Θέμα: Συμμετοχή του Τμήματος στο 1st Greece Robotics Convention, «RoboCon 2019»

Το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγή και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος συμμετείχε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών στο 1st Greece Robotics Convention, «RoboCon 2019» που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»


Θέμα: Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Τμ. Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης με Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης

Αρχείο Φωτογραφιών

Οι φωτογραφίες σε zip.


Θέμα: Τελετή υποδοχής πρωτοετών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9-10-2019, 13:00 στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος" η τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.